Copierea materialelor de pe Hetel.ro

Pentru orice forma de colaborare puteti sa ne contactati pe adresa

[email protected]

0722.741.046

Materialele existente pe site-ul nostru sunt creatii personale sau articole, interviuri si cronici preluate din alte publicatii si site-uri la care am contribuit si noi sau care ne mentioneaza. In ultimele zile, mai multe articole au fost preluate fara acordul noastru si publicate. De aceea dorim sa facem urmatoarele precizari:

Reproducerea totala sau partiala a oricarei parti din continutul acestui site, este interzisa fara acordul prealabil scris al autorului!

Continutul acestui site se afla sub protectia drepturilor de autor (conform Legii nr 8/1996 privind dreptul de autor si drepturile conexe).

Clubul Roman de Presa consideră că preluarea fără cost a unor materiale de presă se poate realiza doar în limita a 500 de semne, dar fără a depăşi jumătate din articolul sau ştirea în cauză, asigurându-se astfel atât libera circulaţie a informaţiei, cât şi caracterul de «revistă a presei» susţinut de paginile de internet în cauză.

108 thoughts on “Copierea materialelor de pe Hetel.ro”

 1. Ioan Danila says:

  Ori cum, mulțumesc pentru înțelegere

 2. Ioan Danila says:

  Dacă tot ai impus restricții bine ar fi să nu mai publici nimic pentru că materialele fiind mari și multe le copii pentru a le citi mai târziu când poți și nu în câteva minute când de fapt internetul explodează de informații.
  Te rog, lasă-ne pentru că avem multe alte informații ștocate și pe care vrem să le citim, informațional bine-nțeles și dacă ne vin idei să le folosim în crearea unor evenimente informative, care-ar fi problema dacă tot se face trimitere la autor?

 3. Voicu says:

  Cateva lucruri ma supara in toata aceasta poveste.
  1. mai intai ca cineva imi ia articole si le publica in alte 5 site-uri fara sa ma intrebe daca sunt de acord.
  2. ca imi ia nu unul sau doua ci 13.
  3. trecand peste primele doua puncte, ma irita ca nu pune linkuri spre site-ul meu desi pentru alte articole copiate de la alti blogeri a facut-o
  4 ca m-a facut sa cheltuiesc o gramada de timp nervi si energie ca sa rezolv aceasta situatie.
  Pe cei care se confrunta cu situatii similare ii sfatuiesc sa dea o raita pe dan-blog.ro/forum/topic/reclamatie-pentru-copierea-continutului-unui-site

 4. Lenuş says:

  Bună ziua!Îmi cer scuze dacă am preluat articole de la dumneavoastră dar nu am ştiut că este sub protecţie,eu am preluat am trecut saitul dumneavoastră îmi cer scuze vă rog .Acum vă cer acordul dumneavoastră aveţi articole foarte interesante şi îmi plac am vreut să fie cunoscute să citească şi alţi nu cu rea voinţă îmi plac articolele sunt pasionată,nu am ştiut că sunt sub protecţie şi doresc dacă îmi lăsaţi ce am preluat vă rog frumos nu o să se mai întâmple am căutat un contact să întreb dar nu am găsit vă mulţumesc frumos şi aştept un răspuns de la dumneavoastră pe adresa de meil .Vă mulţumesc frumos

Comments are closed.

Related Post

Voicu HetelVoicu Hetel

Voicu Hetel actor, scenarist, istoric. născut la 16 iunie 1977 la Bucureşti   Loc de muncă actual: Teatrul Ion Creangă din Bucureşti Pregătire profesională: licenţiat al Facultăţii de Arte, secţia