Contact

Hetel Voicu, actor, istoric

0722 741046

[email protected]

[email protected]

5 thoughts on “Contact”

 1. nu imi place saitul nu imi arata ce imi trebuie

 2. Ioan says:

  Buna ziua,

  Astazi pe cand faceam cercetarea mea online regulata am observat ca site-ul dumneavoastra http://www.hetel.ro nu este destul de sus in clasamentul Google, plus se pare ca acesta are unele erori CSS/HTML.Fixarea acestor erori ar insemna o crestere semnificativa in clasamentul Google ceea ce va duce la mai mult trafic pe site.

  Sunt expert SEO/Web Design de mai bine de 5 ani, si momentan am inceput sa ofer servicii cu discount destul de mare ( in comparatie cu alte companii SEO ), pentru a dezovlta portofoliul meu public si pentru a ma face cunoscut in acest domeniu.

  Deci daca doriti mai multe sfaturi despre cum sa ajungeti pe pagina 1 in Google pentru termenii pe care ii folositi, pentru a obtine mai multi vizitatori pe site sau orice altceva – lucrand cu mine comparativ cu o companie SEO va insemna mai multa atentie si rezultate mai bune pentru mult mai putin.

  Daca sunteti interesati ma puteti gasii la [email protected] unde puteti lasa un mesaj cu ce ati dorii sau cand sunteti disponibil pentru o consultare la telefon sau pe Skype!

  Toate cele bune,
  Ioan Pim

 3. Voicu says:

  Sigur, daca este mentionata sursa nu e nici o problema. Va multumesc pentru interes.

 4. Daniel says:

  Buna ziua,
  As dori sa cer permisiunea de a prelua si publica articolul dumneavoastra http://www.hetel.ro/index.php/2011/07/3781/ in pagina bustenari.ro

  Cu respect, in asteptarea raspunsului dumneavoastra,

  Daniel

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.