Seminţe-Semi

spectacol recomandat pentru categoria de varsta 18 luni – 3 ani

durata: 25 de minute

“Seminte” este un spectacol realizat de teatrul Ion Creanga in parteneriat cu compania LA BARRACCA – TESTONI RAGAZZI din Italia, in cadrul proiectului european Small size, the net, teatrul pentru 0-3 ani. Semințe spune o poveste despre dragoste, despre miracolul vieţii. Viaţa are nevoie de timp, de atenţie, de speranţa pentru a aparea. Ea se naşte din împreunarea plina de vraja elementelor simple: seminţele pămantul, apa, soarele.


Scenariu: Voicu Hetel si Julieana Drăghici

Regia: Valeria Frabetti

Cu:

Voicu Hetel, Julieana Drăghici

Scenografia: Iuri Isar

Ilustraţia muzicală: Valeria Frabetti şi Voicu Hetel

Seminte in turneu la Kaposvar (Ungaria) unde am jucat in maghiara.

Seminţe în turnee

5 martie 2009, premiera oficială a spectacolului Semințe-Semi (în limba italiană), la cea de a V-a ediţie a festivalului de teatru pentru copilăria timpurie (0-6 ani ) Visioni di futuro, visioni di teatro…, organizat de Teatrul La Baracca – Testoni Ragazzi, Bologna, Italia.

 

20 octombrie- 1 noiembrie 2009, participare la Festivalul Semanas Internacionales de Teatro Para Niñas y Niños din Spania, cu spectacolul Seminţe-Semi. Au fost susţinute, în limba spaniolă, 11 reprezentaţii, în două oraşe, gazde ale festivalului: Coruña şi Madrid, care s-au desfăşurat în spaţii teatrale şi grădiniţe.

 

22-26 aprilie 2010, participare la cea de a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru noile generații – Giocateatro, organizat de Fondazione Onlus, Teatro Ragazzi e Giovani din Torino, Italia, cu spectacolul Semințe-Semi.

 

5-7 mai 2010, participare la cea de a V-a Bienală ASSITEJ- Asociața Internațională a Teatrelor pentu copii și Tineret, organizată de Teatrul pentru Copii și Tineret Kolibri din Budapesta, la Kaposvar, Ungaria, în cadrul programului de mici dimensiuni cu spectacolul Semințe-Semi.


In Spania, semintele au devenit semillas…

8-10 mai 2012 participare la cea de a XIII-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii Magic Curtain, din Targovishte, Bulgaria.

 

2 thoughts on “Seminţe-Semi”

  1. the_boss says:

    Seminte a participat in afara competitiei la cea de a VI-a editie a festivalului “100 1000 1000000 de povesti” si impreuna cu “Alb si Negru” a fost premiat de juriu, ambele facind parte din programul Educatia timpurie.

Comments are closed.

Related Post