Seminţe-Semi

spectacol recomandat pentru categoria de varsta 18 luni – 3 ani

durata: 25 de minute

“Seminte” este un spectacol realizat de teatrul Ion Creanga in parteneriat cu compania LA BARRACCA – TESTONI RAGAZZI din Italia, in cadrul proiectului european Small size, the net, teatrul pentru 0-3 ani. Semințe spune o poveste despre dragoste, despre miracolul vieţii. Viaţa are nevoie de timp, de atenţie, de speranţa pentru a aparea. Ea se naşte din împreunarea plina de vraja elementelor simple: seminţele pămantul, apa, soarele.


Scenariu: Voicu Hetel si Julieana Drăghici

Regia: Valeria Frabetti

Cu:

Voicu Hetel, Julieana Drăghici

Scenografia: Iuri Isar

Ilustraţia muzicală: Valeria Frabetti şi Voicu Hetel

Seminte in turneu la Kaposvar (Ungaria) unde am jucat in maghiara.

Seminţe în turnee

5 martie 2009, premiera oficială a spectacolului Semințe-Semi (în limba italiană), la cea de a V-a ediţie a festivalului de teatru pentru copilăria timpurie (0-6 ani ) Visioni di futuro, visioni di teatro…, organizat de Teatrul La Baracca – Testoni Ragazzi, Bologna, Italia.

 

20 octombrie- 1 noiembrie 2009, participare la Festivalul Semanas Internacionales de Teatro Para Niñas y Niños din Spania, cu spectacolul Seminţe-Semi. Au fost susţinute, în limba spaniolă, 11 reprezentaţii, în două oraşe, gazde ale festivalului: Coruña şi Madrid, care s-au desfăşurat în spaţii teatrale şi grădiniţe.

 

22-26 aprilie 2010, participare la cea de a XIV-a ediție a Festivalului Internațional de Teatru pentru noile generații – Giocateatro, organizat de Fondazione Onlus, Teatro Ragazzi e Giovani din Torino, Italia, cu spectacolul Semințe-Semi.

 

5-7 mai 2010, participare la cea de a V-a Bienală ASSITEJ- Asociața Internațională a Teatrelor pentu copii și Tineret, organizată de Teatrul pentru Copii și Tineret Kolibri din Budapesta, la Kaposvar, Ungaria, în cadrul programului de mici dimensiuni cu spectacolul Semințe-Semi.


In Spania, semintele au devenit semillas…

8-10 mai 2012 participare la cea de a XIII-a ediție a Festivalului Internaţional de Teatru pentru Copii Magic Curtain, din Targovishte, Bulgaria.

 

2 thoughts on “Seminţe-Semi”

  1. the_boss says:

    Seminte a participat in afara competitiei la cea de a VI-a editie a festivalului “100 1000 1000000 de povesti” si impreuna cu “Alb si Negru” a fost premiat de juriu, ambele facind parte din programul Educatia timpurie.

Comments are closed.

Related Post

Micul PrinţMicul Prinţ

Dramatizare de KINCSES ELEMÉR, după Antoine de Saint-Exupéry durata: 1 oră şi 10 minute Data premierei:17 martie 2006 “Micul prinţ”(1943), de Antoine de Saint Exupery, este una dintre cele mai

Harap AlbHarap Alb

Dramatizare şi adaptare de CORNEL TODEA, după basmul Harap Alb de Ion Creangă durata: 1 oră şi 40 minute Data premierei:14 mai 2005 Nerespectînd sfatul tatălui, Harap Alb devine, cu