Complotul amantelor

Spectacolul “Complotul amantelor” de Ioan Dragoi, regia lui Marian Ciripan este o productie independenta a companiei de teatru CIVIC ART.

data premierei: 17 noiembrie 2007 la Centrul Cultural M.I.R.A. Cu acest spectacol se deschide a doua stagiune de la infiintarea trupei.

DISTRIBUTIA:

Sotia: Raluca Petra

Contabila: Cristina Moldoveanu

Secretara: Raluca Guslicov

Sotul: Marian Ciripan

Comisarul: Alexandru Hasnas

Agentul Cireasa: Voicu Hetel

Autorul textului este jurnalistul Ioan Drăgoi, care spune despre piesa ca trateaza un pacat vechi de cand lumea, adulterul. Comedia incearca prin farse sa gaseasca o rezolvare a problemei pe care lumea n-a gasit-o de mii de ani. Un patron ultra-afemeiat îşi primeşte lecţia de la cele patru iubite, între care una e chiar soţia sa. Aceasta din urmă e cea care le cooptează în complot pe celelalte. Împreună îl vor ruina, făcându-l să semneze poliţe de mai multe miliarde, adică plata câte unui apartament pentru fiecare, după ce, bineînţeles, i-au adormit „vigilenţa” cu farmecele lor. În final, soţia le va păcăli şi pe amante, anunţând în timp util banca să nu mai facă plăţile… Ioan Drăgoi scrie teatru cu un simţ nativ remarcabil pentru ceea ce trebuie să fie reprezentarea scenică.

Comments are closed.

Related Post